Kurs/workshope

Jeg holder kurs hvis du ønsker å lære noe nytt. Under kan du finne noen av de kursene jeg holder. Gi meg et hint vist du mangler noe. Alt som hører inn under håndarbeid og naturhusholdning er av interesse.

.

Holder også kurs på markeder, hos lag eller grupper. Det bør være minst 5 personer og så kommer transport utgiftene i tillegg. Ta gjerne kontakt med meg på e-post: anette@skogshuldra.com. Så finner vi en dato/tid som passer.

.

Brikkeveving (5 timer) Lær deg å veve bånd ved hjelp av brikker. Man lærer å sette opp veven selv og får en innføring i hvordan man kan lage egne mønstre. Så setter vi igang med vevingen. Det er også god gjenomgang av vevteknikkene sånn at du kan forsette å veve når du kommer hjem. En kort historisk innføring i bruken av teknikken er en del av kurset.

(Koster 500 kr)

Brikkevevsholder (8 timer) Her lager vi et stativ/holder for brikkeveven. Dette er jo ikke nødvendig for å brikkeveve, men gjør det enklere å veve jevnt og lenge.

(Koster 950 kr som inkluderer materialene)

Nålebinding (5 timer) Alle kan lære å nålebinde. Vi starter med et vanlig sting, og går videre med å se mulighetene som er. Alt ettersom hvilket garn eller hva man skal lage krever.

(Koster 500 kr)

Hekling (5 timer) Alle kan lære å hekle. Noen har kansje prøvet det før og det passer for alle i alle aldere. Vi starter med vanlige fastmasker, og går videre med de vanligste maskene. Regner med at alle kan bli ferdig med en ting eller forsette på et prosjekt de har gang i.

(Koster 500 kr)

Neverarbeide og kurs i innhøsting av never (2 x 6 timer) Det er viktig å kunne høste inn neveren på riktig måtte, så man ikke skader bjørka. Vi starter med det og går videre med å lage noen småting som man kan ta med hjem.

(Koster 1450 kr + materialer du trenger i tillegg til det du har høstetinn, kan kjøpes der)

Sy kurs etter behov. Hva vil du lage? Du kan lære det du vil.

Meld din interesse

8 svar til Kurs/workshope

 1. Monica Elida Forssell sier:

  Hei, Anette!

  Eg er svært interessert i å lære meg nålebinding og brikkeveving. Etter å nett ha vore på to vikingfestivalar i løpet av ei veke, ser eg fram til å prøve meg på nye teknikkar, då eg alt driv med litt handarbeid av anna slag. Reiser du rundt for å halde kurs, eller vert dei halde på heimstaden din?

  Mvh Monica Elida Forssell

 2. Lill Marita Johansen sier:

  Hei Anette!
  Vil bare si tusen takk for fantastisk kurs hjemme hos deg. Nå har jeg øvet litt å startet på hårbåndet til bunaden min. Legger ved bildebevis på at et kurs med deg gir perfekte resultater. Fra å ikke kunne noe om brikkeveving til dette ( se link under ):

  http://julestrompa.no/wordpress/random/image.jpeg

  Nå blir bunaden min komplett:)
  Jeg kan på det varmeste anbefale kursing av Anette.

  Mvh
  Lill Marita Johansen

 3. siri Holmqvist sier:

  Hei. har veldig lyst til å lære meg å lage bånd i brikkevev. Er det noen kurs i nærmeste framtid i Fredrikstad. Mvh siri holmqvist.

  • anette sier:

   Hei Siri

   Jeg holder nå alle mine kurs i Skiptvet, men det er jo rett i nærheten av fredrikstad. Jeg holder et på onsdag den 6 august eller vi finner en dag som passer. Bare ring meg for en avtale: 93 80 38 51
   Mvh
   Anette

 4. Trygve Megaard sier:

  Hei
  Ønsker kurs i neverarbeid og hvordan hente never.
  Hvor har du disse kursene og når???
  Trygve

  • anette sier:

   Kurs i innhøsting av never har jeg fra midten av Mai til slutten av Juni. Ute i skogen min i Skiptvet.
   Datoer bestemmes nærmere. Vil du være med? send meg en e-post, anette@skogshuldra.com, så finner vi en dato som passer 🙂

   Vennlig hilsen
   Skogshuldra

 5. Gro Arnesen sier:

  Ønsker kurs i nålbinding, brikkevev og brikkevevholder 🙂
  mvh
  Gro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.